Het WaterHuis

VERHUUR ZAKELIJK

Voor wie

Het WaterHuis is een groot deel van het jaar beschikbaar voor gasten van VaarKracht. Dat zijn privégezelschappen waarvan iemand kanker heeft, een Centrum voor kanker of een patientenvereniging die kanker gerelateerde leden heeft. Daarnaast kunnen ook andere gezelschappen van het WaterHuis in gebruik maken. Voor het gebruik van bovenstaande doelgroep verwijzen wij u graag naar de website van VaarKracht.

Het Waterhuis

Het eerste project dat het Nautisch Fonds ter hand heeft genomen is de bouw van een WaterHuis. Het WaterHuis wordt beheerd en geëxploiteerd in opdracht en samenwerking met Stichting VaarKracht. Het WaterHuis wordt beschikbaar gesteld als dagverblijf voor kankerpatiënten en naasten.
Niet alleen een gezelschap (van een kankerpatiënt) kan het WaterHuis gebruiken, maar ook zorg instellingen zijn welkom in het WaterHuis.

Huren voor zakelijk gebruik

Stichting VaarKracht heeft het zakelijk gebruik van het WaterHuis aan Stichting Nautisch Fonds uit besteed.

Het WaterHuis leent zich uitstekend voor gebruik van zakelijke bijeenkomsten. Met een gezelschap van circa zes tot twaalf personen is het een ideale ruimte. De locatie speelt natuurlijk ook een belangrijke rol.

Huren voor zakelijk gebruik

Het WaterHuis huren voor zakelijk gebruikStichting VaarKracht heeft het zakelijk gebruik van het WaterHuis aan Stichting Nautisch Fonds uit besteed. Het WaterHuis leent zich uitstekend voor gebruik van zakelijke bijeenkomsten. Met een gezelschap van circa zes tot twaalf personen is het een ideale ruimte. De locatie speelt daarbij natuurlijk ook een belangrijke rol.

Waarom
Vergaderen op ons WaterHuis geeft een heel andere sfeer dan op kantoor. Je voelt je toch een beetje buiten en de sfeer is ontspannen. Een mooie ambiance en een fijne locatie voor uw bijeenkomst is wat we aanbieden.
Het WaterHuis leggen we bijv. bij een drukke vaarweg waar van alles is te zien, of ergens in de natuur, zonder te veel afleiding. Het is aan u.

Het WaterHuis
Het WaterHuis heeft een voorkamer met een dubbele schuifpui naar het terras op het water. De voorkamer heeft een oppervlak van circa 20 mtr2 met veel glas, dus uitzicht. Er is een keuken compleet ingerichte keuken aan boord.

Het terras kan (vanaf augustus 2023) eventueel met een tent afgesloten worden en vormt daarmee min of meer één ruimte. We kunnen dan tot maximaal 12 personen ontvangen. Aan de achterzijde van het WaterHuis is een meer besloten kamer met aangrenzend een toiletruimte met douche.

Uw gebruik
De verhuur is exclusief aan één gezelschap, dus geen andere gasten aan boord.
 Het WaterHuis wordt voor minimaal één dag verhuurd. De ontvangst is vanaf 10.00uur en het gezelschap is voor 17.00uur weer van het WaterHuis af. In overleg worden er andere afspraken gemaakt.


Bij aankomst wordt u welkom geheten door een gastvrouw/heer die uitleg geeft over het gebruik van e.e.a. Na afloop komt de gastvrouw/heer de sleutel weer in ontvangst nemen en worden bijzonderheden uitgewisseld.
Desgewenst blijft de gastvrouw gedurende uw verblijf op het WaterHuis en verzorgt de nodige service.

U kunt voor uw gezelschap zelf voor de catering e.d. zorgen. In overleg kunnen wij het voor u verzorgen, of een lokaal restaurant of cateraar e.e.a. inschakelen.

De kosten
Afhankelijk van de wijze waarop het WaterHuis gebruikt wordt en het aantal gasten aan boord wordt een dagprijs afgesproken. Deze bedraagt circa € 600,00
Andere kosten die besproken worden zijn bijv. de transitiekosten (naar een speciale locatie varen), varen met het gezelschap (bemanning aan boord), basisvoorzieningen, catering, etc.

Meer mogelijkheden
Wie weet wilt u met het gezelschap na een intensieve sessie even het water op?
Wellicht kunnen we een sloep (evt. met schipper) of een RIP (altijd met schipper) voor u regelen. We moeten het wel vroegtijdig van u weten om deze voor u te reserveren. 
Uw wensen, de mogelijkheden en de kosten bespreken we graag met u en leggen we vast in een overeenkomst.

Voor wie
Het WaterHuis is geen gewone locatie of verblijf. Het WaterHuis wordt in het algemeen gebruikt door Stichting VaarKracht. Dat is een vrijwilligersorganisatie die kankerpatiënten en naasten een kosteloos dagje op het water aanbiedt. De opbrengsten door verhuur worden besteed aan dat goede doel. Onze gastvrouw/heer is een van de vrijwilligers van VaarKracht die uw gezelschap en mensen die leven met kanker een heerlijke dag op het water bezorgt.

Aanmelden en reserveren
We vragen u het contactformulier in te vullen; zie hier. Daarmee hebben wij enig zicht op uw wensen. Vervolgens nemen wij contact met u op  om e.e.a. verder te bespreken en bieden we u een schriftelijke offerte aan.

Huizen, april 2023

Robert Rust
Voorzitter

 

Faciliteiten

 • Plenaire ruimte van ca. 20 mtr2
 • Vergadertafel voor zes tot 12 personen
 • Bank, bijzettafels
 • Keuken, compleet
 • Optioneel:
 • TV/beeldscherm met internet
 • Wifi
 • Break out ruimte van ci 7 mrt2
 • Tafel en stoelen

Terrassen

 • Aan plenaire ruimte, ca. 12 mtr2
 • Lounge set
 • Aan break out ruimte, ci 6 mtr2
 • 2 stoelen
 • Zwemtrap
 • Buitendouche

Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben overHet WaterHuis, wilt u meer weten over mogelijkheden  of u wilt gewoon iemand spreken. Neem dan vooral contact met ons op.

We horen graag van u!

7 + 15 =

06 547 18 647

Stichting Nautisch Fonds

Westkade 449
1273 RP, Huizen

info@nautischfonds.nl